Държавният секретар на Съединените американски щати Антъни Блинкен със специално изявление

...
Държавният секретар на Съединените американски щати Антъни Блинкен със специално изявление
Коментари Харесай

Антъни Блинкен: От името на САЩ изпращам най-добри благопожелания на българския народ

Държавният секретар на Съединените американски щати Антъни Блинкен със особено изказване по случай националния празник на България.

" От името на Съединени американски щати адресирам своите най-хубави благопожелания на българския народ във връзка отбелязването на националния празник Трети март и навършването на 144 години от възобновяване на свободна България ", декларира Блинкен.

" Съединени американски щати и България имат постоянни връзки, които се разрастват с всяка минала година, до момента в който работим дружно за повишение на нашата сигурност и стопански разцвет и за одобряване на споделените ни демократични полезности. Като сътрудници и съдружници в НАТО, Съединени американски щати и България се радват на дълбоки и другарски връзки, учредени на общите ни ползи и взаимния ангажимент към превъзмогването на районните и световните провокации ", прецизира Блинкен.

" Очаквам нашето партньорство от ден на ден да се ускорява и през идните години. Независимо дали работим дружно за разширението на търговията и основаването на работни места, или за енергийна диверсификация и преход към чиста сила, ние сигурно сме по-силни дружно ", приключва изказването на Блинкен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР